Valorem la teva privadesa

Utilitzem galetes per millorar la teva experiència de navegació i analitzar el nostre trànsit. En fer clic a «Acceptar totes», acceptes el nostre ús de galetes. Més informació.

Compra d'entrades online
Benvinguts al nostre sistema de venda d'entrades online.
Aquí podreu obtenir les vostres entrades d'una manera senzilla i pràctica.
No hi ha entrades a la venda en aquests moments.

Seleccioneu la data de la funció

Improvisibles

La Factoria d'Arts Escèniques


Dirigit, pensat i produït per: Improvisibles / Intèrprets imprudents que es tiraran a la psicina: Belin Boix, Berta Camps, Genís Casals. Andrea Portella, Lluís Rubirola, Tere Solà, Paula Vilagran / Amb la col·laboració especial de la Cia. Del gremi (a la sessió del dissabte 6 d'abril) / Espai sonor: Lluís Rubirola / Fotografia: Roser Blanch

Primer espectacle d’improvisació a Banyoles. On es convida al públic a escriure frases en paperets que serviran de base per la creació de l’espectacle. L’única cosa que podem assegurar són moments irrepetibles, hilarants i divertits. No hi haurà mai dues funcions iguals i aquesta és la gràcia, l’espontaneïtat, el directe, l’ara i aquí, acció i reacció. 

No tenim apuntador, ni text, ni guió, anem sense xarxa de seguretat i sense flotador. Però ens tirarem a la piscina hi hagi aigua o no!

Ajuntament de Banyoles
Passeig de la Indústria, 25, Girona
Telèfon: 972 58 18 48
Correu electrònic: taquilla@ajbanyoles.org


Política de galetes
Desenvolupat per